Over ons
Dieper Beeld Films is gespecialiseerd in opdrachtfilms met een filmische documentaire stijl. Jouw verhaal, groot of klein, vertalen wij naar een visueel aantrekkelijke film.

Het verhaal of de boodschap in een documentaire komt echt, eerlijk en integer over. Bij Dieper Beeld Films maken we gebruik van die kracht van documentaire. Bij elke opdracht bekijken we welke documentaire elementen we kunnen gebruiken om jouw verhaal zo sterk mogelijk neer te zetten.

De man achter Dieper Beeld Films is Jef Monté. Hij studeerde af aan de 4-jarige full time HBO-opleiding Audiovisuele vormgeving, aan de AKV Sint Joost te Breda. Aansluitend is hij gestart met Dieper Beeld Films. Kijk gerust eens op zijn persoonlijke website: jefmonte.nl

“Bij het maken van documentaires ligt mijn hart. De werkelijkheid is soms zo vreemd of gecompliceerd dat je het zelf niet bedacht krijgt. Tijdens het filmen kan er nog van alles gebeuren en juist deze dynamiek is wat mij zo trekt in het maken van documentaire films. Mijn interesses zijn heel breed en ik vind het onderwerp vaak net zo interessant als het zoeken naar de juiste vorm.”

Jef Monté